Marina, Daina i Moha en places de podi al Campionat de Catalunya promesa

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 07 Feb 2016
Whatsapp

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Marina Tibau, Daina Martínez i Mohamed Maman van assolir places de podi aquest dissabte en el marc del Campionat de Catalunya Promesa disputat a la pista coberta de Sabadell. Marina fou plata en la prova del llançament de pes, mentre que Daina assolí el bronze en els 60 metres llisos i Moha era segon als 400 metres llisos, però no va tenir medalla en participar fora de concurs.

Marina Tibau aconseguia una brillant medalla de plata en el llançament de pes en enviar l'artefacte fins als 11,24 metres, quedant a tan sols setze centímetres de la guanyadora, Anna Ruiz (ISS-L'Hospitalet).

Daina Martínez finalitzà tercera en la final dels 60 metres llisos, amb un gran registre de 8.33 segons, en una prova dominada per Patricia Purificación (CA Montornès) amb 7.90 segons.


Daina també es classificava per la final dels 200 metres llisos, en finalitzar tercera de la seva semifinal, amb un temps de 27.31 segons. En aquesta mateixa semifinal, Helena Ríos era quarta amb 29.97 segons. En la final Daina finalitzava en setena posició, rebaixant la seva marca fins als 27.20 segons, en una prova dominada també per Patricia Purificación (CA Montornès) amb 25.55 segons.

Moha inicià la seva participació en els 400 metres llisos finalitzant segon en la seva semifinal, amb un temps de 50.53 segons, marca que milloraria amb escreix en la final, en la què aturaria el cronòmetre en uns excel.lents 49.73, que li servien per assolir la segona posició, que aquest cop no li va suposar medalla per participar fora de concurs, per un tema de nacionalitat.

En el salt d'alçada, Maria Álvarez era sisena en superar el llistó sobre 1,48 metres, en una prova en la què s'imposava Clàudia Guri (CE Sant Julià) amb 1,76 metres. La Maria era cinquena en el salt de llargada, amb un millor salt de 4,70 metres, prova en la què Helena Ríos era vuitena amb 4,35 metres, i la victòria era per Cora Salas (FC Barcelona) amb 5,41 metres.