Els benjamins 14ens i les alevines 20enes per equips al Campionat de Catalunya de Cros

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 15 Feb 2016
Whatsapp

Aquest diumenge hi havia doble cita amb el cros. Per una banda, es disputava a Girona el Campionat de Catalunya de Cros individual i per equips, i per l’altra, el Cros del Pax a Tarragona.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Cros, els atletes de l’escola van deixar el llistó ben alt en una jornada en què la pluja va respectar les curses, les quals van comptar totes amb un elevat nombre de participants, la majoria per sobre dels 150 participants.

En la categoria infantil masculí, Pol Aixalà, amb un somriure d’orella a orella durant tota la cursa, i Óscar Bartolomé van ser els dos únics representants del club. Cal destacar la seva valentia, ja que s’enfrontaven a una cursa de 3.000 metres per primera vegada.

Les següents en sortir a competir van ser les alevines, les quals van classificar-se en 20ena posició per equips, gràcies a l’esforç de totes i cadascuna d’elles. L’equip estava format per Lara Herrera, Natàlia Sánchez, Erika Díez, Júlia Suárez, Cristina Reyes i Ariadna Suárez.

El següent en prendre la sortida va ser el júnior Abdelhakim Hamid, que entrava a meta en 24ena posició, en una cursa molt ràpida.

I, per últim, era el torn dels benjamins. L’equip benjamí masculí, els quals eren 14ens de Catalunya per equips, l’integraven: Lluc Subirós, qui entrà a meta en una brillant 19ena posició, Joan Sinfreu, que tot i patir una caiguda quan anava al capdavant de la cursa va saber aixecar-se i acabar en una molt bona 40ena posició, Miguel Reyes i David Bartolomé.

Les benjamines, per una baixa d’última hora no van poder formar equip, però van quallar una gran cursa. Andrea Molina, que va finalitzar en una magnífica 22ena posició, Sílvia Vicente i Judit Rodríguez van ser les corredores benjamines.

 

Respecte al Cros del Pax, destacar la victòria de Guillem Ferran (prebenjamí masculí 2008); les segones posicions de Dídac Safont (infantil masculí), d’Ot Pego (prebenjamí masculí 2008) i de Jeroni Flores (prebenjamí masculí 2009); i les terceres posicions de Pep Aldave (infantil masculí), Laia Aldave (aleví femení), Àlex Garcia (benjamí masculí 2006), Lola Montañés (prebenjamí femení 2009), Clàudia Sánchez (mini femení 2010) i Júlia Caixal (popular femení).