Molt bones actuacions de l'Escola CAT al Cros de La Pobla

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 24 Feb 2016
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar el XVIII Cros del Lledó de La Pobla de Mafumet, en el qual, una setmana més, els atletes de l’escola van fer una gran actuació.

En categoria infantil, Dídac Safont era 3r en la masculina i, en la femenina, Marta Ros finalitzava 2a i Carla González, tot i patir una caiguda al tram inicial de la cursa, era 3a. A més, també van córrer Rubén, Paula, Laura Yan i Marina.

En categoria aleví, Pol Aixalà entrava a meta en 3a posició en la cursa masculina i Laia Aldave en 5a en la femenina. Destacar el gran paper realitzat també per Isaac, Daniel, Oriol, Óscar, Marc, Óscar, Lara, Leire, Natàlia, Unaisa, Aina, Emma, Cristina i Olívia.

Pel que fa a les curses dels benjamins, Víctor Penades guanyava la masculina del 2006 i Lluc Subirós la del 2007, Erika Díez era 5a en la femenina del 2006 i Sílvia Vicente, en un final molt ajustat, finalitzava en 4a posició. Àlex, Oriol, Eric, Alba, Jana, Clàudia i Elora, del 2006, i Marcos, Unai, Joan, Guillem, David i Íñigo, del 2007, finalitzaven també la cursa.

D’entre els prebenjamins, Guillem Ferran pujava al calaix més alt del podi i Andrea Molina era 2a en les del 2008 i Lola Montañés era 3a i Jeroni Flores 7è en les del 2009. Tots ells van estar acompanyats de Miguel, Nacho, Aleix, Jofre, Izan, Pau i Ariadna, del 2008, i Raul, Hugo, Guifré, Clara, Laura, Patrícia i Laura, del 2009.

En les curses dels minis, el resultat més destacat va ser el de Nora Montolio, que finalitzava en una brillant 2a posició en la del 2010. Però tots van realitzar una gran cursa: Pablo, Ferran, Leo, Rubén, Mateo, Diana, Lara, Maria i Abril.