Els atletes del CAT llueixen també al Campionat de Catalunya Universitari

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 05 Apr 2016

Els atletes del CAT que van disputar els Campionat de Catalunya Universitari el passat dissabte van assolir grans resultats, aconseguint quatre medalles i altres cinc posicions de finalista. Aquests campionats es van disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost de Manresa, organitzats per la Universitat de Barcelona i el Club Atlètic Manresa.

El millor resultat va ser assolit per la Gemma Ruiz, representant la Universitat Rovira i Virgili (URV), que es proclamava campiona de Catalunya universitària en la prova del llançament de disc, amb un millor llançament de 25.79 metres.

En Dídac Ríos, sota els colors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), assolia dues medalles de bronze, en les proves de salt d'alçada, amb 1.70 metres, i de 110 metres tanques, amb 18.95 segons.

La quarta medalla, també de bronze, era per la Maria Álvarez, representant la Universitat de Barcelona (UB), que era tercera en el salt d'alçada, amb 1.50 metres.

Les posicions de finalista foren assolides per Daina Martínez (URV), quarta als 300 metres llisos amb 42.76 segons, Maria Álvarez, cinquena al salt de llargada amb 4.82 metres, Dídac Ríos, cinquè en el llançament de disc amb 26.37 metres, i en Tomàs Cordero (UOC), setè als 100 metres llisos amb 11.61 segons. Foren també finalistes Marta Font (URV) i en Tomàs, en la prova del relleu mixte suec de 4x200 metres, dins de l'equip de la Universitat Pompeu Fabra, que finalitzà en quarta posició.

A destacar també la novena posició de la Daina Martínez als 100 metres llisos, amb un temps de 13.29 segons, prova en la què Marta  era setzena amb 14.40 segons.

Destacar finalment la participació de dos atletes més del CAT, fora de concurs, com foren la Bàrbara Pintado en el llançament de disc, assolint una marca de 32.29 metres, i de Robert Romaní en el llançament de pes, amb un millor llançament de 11.12 metres. Ambdós finalitzaren en la segona posició dels respectius concursos.