Quatre equips més a la final del Campionat de Catalunya de relleus

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 25 Apr 2016
Whatsapp

Aquest dissabte es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de relleus aleví, infantil i cadet a Mataró. En aquesta, fins a 4 equips de relleus de l’ECAT van aconseguir classificar-se per a la jornada final, un pas que no era gens fàcil, ja que per cada categoria es presentaven prop de 70 equips, i només els 16 primers, en el cas dels relleus curts, i els 8 primers, en els relleus llargs, es podien classificar.

A primera hora del matí, aconseguien el pas a la final els equips aleví femení integrat per Cristina Reyes, Laia Aldave, Natàlia Sánchez i Martina Pomes, que amb un temps de 35.2 segons es classificaven amb el 4t millor temps, i l’aleví masculí format per Gerard Ferrándiz, Hugo Saiz, Egoitz Pedrol i Pol Mascarell, amb un temps de 37.2 segons. El següent equip en classificar-se va ser l’integrat per les infantils Laurine Marimón, Liana de las Heras, Carla González i Laura Yan Solé, que amb una marca de 43.2 segons al 4x80 els permetia marcar el 6è millor temps. I, per últim, el relleu 4x100 cadet masculí, format per Pep Aldave, Mario Sánchez, Bernat Verdú i Lucas Fariña, passava a la final amb un temps de 49.2 segons.

Per tant, l’ECAT comptarà amb 6 equips representants a la jornada final que es disputarà a Tarragona el 14 de maig, ja que a aquests quatre equips cal sumar els dos equips benjamins que el dissabte anterior van aconseguir també el pas a la final.

En aquesta jornada, tot i que només quatre van aconseguir classificar-se, l’ECAT va estar representada per 17 equips més que van lluitar per a fer-ho també. En categoria aleví, en el 4x60 hi prenien part Marc Rozas, Oriol Virgili, Isaac Guzmán i Victor Penadés, i Berta Pelicano, Alanis de las Heras, Olívia Nolla i Berta Pomes; i en el 3x600, Pol Mascarell, Isaac Guzmán i Víctor Penadés, Lara Herrera, Aina Tomás i Natàlia Sánchez, i Erika Díez, Júlia Suárez i Unaisa Guijarro. En categoria infantil, participaven Lucía Mayolas, Marina Burjalés, Elia Fonts, Cristina Iniesta i Claudia Mir, Nil Pinyol, Nil Aixalà, Pol Aixalà i Roger Feijoó, i Óscar Bartolomé, Oriol Aldave, Daniel Valdés i David Bonnin, participaven en ambdós relleus, 4x80 i 4x200. I pel que fa als cadets, corrien Marta Carrión, Andrea Carrasco, Laura Urbano i Marina Pelicano, i Maria Fons, Mar Vázquez, Laura Mascarell i Inés Delgado, en els relleus 4x100, i Bernat Verdú, Edgard José, Roc Feijoó i Aleix Lago, Gemma Parera, Andrea Carrasco, Ariadna Roig i Maria Falcó, i Maria Fons, Mar Vázquez, Laura Mascarell i Berta Pardines en el 4x300.