15 atletes de l’ECAT a la final del Campionat de Catalunya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 22 May 2016
Whatsapp

Aquest dissabte es va disputar la prèvia del Campionat de Catalunya Individual benjamí, aleví i infantil a Castellar del Vallès. En aquest, hi van participar fins a 30 atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona, 15 dels quals van aconseguir el pas a la final del Campionat en classificar-se entre els 16 millors en el cas de les curses i entre els 12 millors en el cas dels concursos.

Els primers en aconseguir el pas a la final van ser els alevins Pol Mascarell a l’alçada, Rubén Paredes a la llargada i al disc, Natàlia Sánchez a la llargada i al 60 mt, Martina Pomes al 60 mll i a l’alçada, Júlia Suárez al 2000 mm i Laia Aldave i Berta Pelicano al llançament de disc.

Acte seguit, era el torn dels benjamins. Joan Sinfreu i Unai Ortiz de Landázuri al salt d’alçada, Lluc Subirós al llançament de pilota, Guillem Ferran al 60 mll i a la pilota, Luana Izaga als 1000 mm i Sílvia Vicente al 60 mll i a la llargada van aconseguir classificar-se per a la final.

I, per últim, es classificaven també les infantils Clàudia Mir al 80 mt i Laurine Marimón al triple salt i al 220 mt.

Tot i no aconseguir classificar-se per a la final, a la prèvia també van fer una gran actuació les alevines Aina Tomàs al 60 mt, Lara Herrera al llançament de disc i Berta Pomes al 60 m.ll.; els benjamins Joan Martorell al salt d’alçada, Miguel Reyes, David Bartolomé i Judit Rodríguez als 1000 mm i Andrea Molina al llançament de pilota i als 1000 mll; i els infantils David Bonnin i Oriol Aldave al llançament de pes, Óscar Bartolomé al disc, Nil Pinyol al triple salt, Ariadna Alonso a la perxa, Carla González als 1000 mll i Laura Yan als 80 mll i als 1000 m obstacles.