Montse Montañés, convocada per la Selecció catalana pel Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 17 Jun 2016
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Montserrat Montañés Arbó ha estat convocada per la selecció catalana per participar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya cadet de Seleccions Autonòmiques que tindrà lloc a Cartagena, per competir en la prova de llançament de pes.

La convocatòria de l'atleta tarragonina per Catalunya és un premi a l'excepcional temporada que està realitzant, durant la qual s'ha imposat en totes les competicions a l'aire lliure de llançament de pes en què ha participat, i lidera el rànquing català de la seva categoria en aquesta prova. En pista coberta, l'atleta entrenada per en Joan Domingo es proclamà campiona de Catalunya, també en llançament de pes, i fou medalla de bronze en el Campionat d'Espanya disputat a Oviedo.

L'excel.lent estat de forma de la Montse es confirma també pel seu excel.lent rendiment en els altres llançaments, ja que figura en segona posició del rànquing català de la seva categoria en el llançament de martell i tercera en el rànquing de llançament de disc, i disposa de la marca mínima per participar al Campionat d'Espanya individual a l'aire lliure en les tres proves.