7 medalles pels Veterans del CAT al Campionat d'Espanya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 28 Jun 2016

Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona van realitzar de nou una sensacional actuació, aconseguint fins a set medalles, en el Campionat d'Espanya de Veterans disputat aquest cap de setmana a Elx. Luis Sáez es proclamà campió d'Espanya de salt de llargada i sotscampió en llançament de javelina, mentre que Pere Pardines, en salt d'alçada i 100 metres tanques, Jesus Montolio en 400 metres llisos i Josep Maria Mateo en el salt de perxa aconseguien la medalla de bronze. La magnífica actuació dels veterans es va veure reforçada per les tres quartes places assolides per la Marisa Pradillo en les proves de salt de llargada, salt d'alçada i llançament de martell, la cinquena posició de l'Ana Cristina Velasco al llançament de disc i les dotzenes posicions assolides per Joana Pinyol al llançament de pes i per Miguel Godoy als 800 metres llisos.

Luis Sáez es proclamà novament campió d'Espanya en salt de llargada de categoria M65 amb un millor salt de 3,82 metres, mentre que era segon en el llançament de javelina amb una marca de 30,84 metres.

Pere Pardines va sumar dues medalles de bronze en superar el llistó en 1,59 metres en el salt d'alçada M50, alhora que era també tercer en els 100 metres tanques, amb un gran registre de 17.64 segons. Pardines també fou sisè en els 400 metres tanques, en acabar amb una marca de 1.09.68.

Jesus Montolio va quatllar una gran cursa en els 400 metres llisos M45, assolint el bronze amb un magnífic registre de 53.64 segons.

Josep Maria Mateo va aconseguir una brillant tercera posició final, amb marca personal inclosa, en la prova del salt amb perxa M50, en superar el llistó en uns excel.lents 2,90 metres. En Josep Maria va ser a més quart en el triple salt, amb un millor intent de 10,00 metres, cinquè en el salt de llargada amb 5,20 metres, i setè en el salt d'alçada en superar el llistó sobre 1,50 metres.

La Marisa Pradillo va finalitzar en una brillant quarta posició final en les tres proves en les què va participar, en categoria F50. En llançament de martell va aconseguir un millor llançament de 18,09 metres, mentre que va anar fins als 3,24 metres en el salt de llargada i va superar el llistó a 1,05 metres en el salt d'alçada.

Ana Cristina Velasco va finalitzar en una magnífica cinquena posició final en la prova del llançament de disc F40, amb una marca de 17,73 metres. També fou setena en el llançament de pes, amb 7,53 metres. En aquesta mateixa prova, en categoria F50, na Joana Pinyol era dotzena amb 5,91 metres.

Completà la gran actuació dels tarragonins el migfondista Miguel Godoy, que fou dotzè en la prova dels 800 metres llisos M35, amb 2.05.13, i setzè en 1.500 metres amb 4.22.80.