Jan Sans, a per totes al Campionat d'Espanya júnior

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 01 Jul 2016
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jan Sans Riola prendrà part aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya júnior, que tindrà lloc a la Pista Gaetà Huguet de Castelló. L'atleta tarragoní participarà en la prova dels 110 metres tanques, especialitat en la què és l'actual campió d'Espanya en pista coberta, alhora que l'any passat en fou campió d'Espanya juvenil a l'aire lliure, en campionat disputat a Ciudad Real.

Jan partiparà en el campionat un cop recuperat de les molèsties físiques que el van impedir competir en el Campionat de Catalunya a principis de juny. L'objectiu de l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa en aquest campionat serà el de repetir el títol de campió a l'aire lliure, tot i la forta competència amb què es trobarà, encapçalada per en Juanjo Garrantxo (Txingudi At. Taldea), atleta que lidera el rànquing estatal fins al moment. A més, es tracta de la darrera oportunitat per aconseguir la marca mínima per a participar en els Campionats del Món júnior, que tindràn lloc a la localitat polonesa de Bydgoszcz del 19 al 24 de juliol.

El debut de la competició serà el dissabte per la tarda, a partir de les 17:25, en què es disputaran les sèries eliminatòries,  mentre que les semifinals i final estan programades per la tarda del diumenge.