Moha Mamman, vuitè al Campionat de Catalunya Absolut

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 01 Jul 2016

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mohammed Mamman va finalitzar en una excel.lent vuitena posició entre els atletes catalans en la final dels 800 metres llisos del 96è Campionat de Catalunya Absolut que es va disputar aquest dimecres i dijous a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, juntament amb el Míting Internacional d'Atrletisme Ciutat de Barcelona. L'atleta tarragoní finalitzà la prova amb un temps de 1.57.58, mentre que la medalla d'or fou per en pol Moyà (CAV Andorra).

En Moha va assolir també la novena posició en la prova dels 400 metres llisos, en la què fou quart de la seva semifinal amb un registre de 50.32 segons. Les posicions assolides per en Moha no es veuen reflexades en les classificacions oficials, ja que, per un tema burocràtic, participa com a atleta estranger, és a dir, fora de concurs.

Destacar també la brillant medalla de bronze aconseguida pel tarragoní Marc José Díaz (ara al CA Fent Camí Mislata) als 110 metres tanques, amb una marca de 15.17 segons en la final, a la qual va accedir gràcies a un excel.lent de 14.77 segons assolit a les semifinals.