L’ECAT brilla en l’inici de la temporada de cros

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 14 Nov 2016
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar la primera prova del calendari de cros del Consell Comarcal del Tarragonès a l’escola Els Àngels, on es va poder veure que l’ECAT comença aquesta temporada tal com la va acabar la passada, brillant i tenyint de lila i de somriures per allà on va.

Els primers en córrer van ser, de manera conjunta, els cadets i infantils. Marta Ros guanyava la cursa cadet femení, mentre que Dídac Safont finalitzava en 2a posició en la masculina. En categoria infantil, Carlos Aranda i Carla González pujaven al 3r calaix del podi, curses en les quals també hi van participar Pol i Oriol, en la masculina, i Cristina, Leire, Èlia, Lucía Ainhoa, Judit i Liana, en la femenina.

En categoria aleví, Natàlia Sánchez creuava la meta en 4a posició, a tan sols un segon de la tercera classificada. En aquesta categoria també hi van prendre part Laia, Lara, Erika, Aina, Jana, Júlia, Ariadna, Cristina, Clàudia i Alanis, en la cursa femenina, i Victor, Pol, Hugo, Marc, Marc, Isaac, Oriol i Gerard, en la masculina.

Els benjamins van fer podi en totes les curses; i, a més, es van poder veure dos doblets, en les curses masculines: Joan Sinfreu i Lluc Subirós quedaven en 1a i 2a posició respectivament en la cursa del 2007, mentre que Guillem Ferran i Ot Pego feien el mateix en la del 2008. Pel que fa a les femenines, Carla Castellví guanyava la cursa del 2007 i Andrea Molina pujava al 2n lloc en la del 2008. En aquestes curses també hi van participar Marcos, Unai, David, Luana, Laura i Sílvia en les del 2007, i Nacho, Miguel, Pau, Aleix, Jofre, Bernat i Núria en les del 2008.

Pel que fa als prebenjamins, Noemí González (2009) i Diana Garcia (2010) pujaven al 3r calaix del podi en les seves respectives curses. També van córrer Marc, Ivan, Eric i Clara en les del 2009, i Joel, Pablo, Jan, Miquel, Ferran, Biel, Clàudia, Nora, Paula, Duïna, Àfrica, Marta i Judith en les del 2010.

I, els últims en córrer, van ser els minis, cursa en la qual Marçal Sinfreu era 3r, i va estar acompanyat a la cursa per Leo, Gerard, Sergi i Lara.

A més, en la matinal de diumenge també van córrer pares i mares en les curses populars. Juan Carlos Herrera guanyava la cursa masculina i Dolors Calatrava finalitzava 3a en la femenina.