El Cros d’El Roquissar es tenyeix de lila

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 21 Nov 2016
Whatsapp

Aquest diumenge, fins a 75 atletes de l’Escola van disputar el Cros de l’escola El Roquissar, a Altafulla.

Els primers valents en enfrontar-se al nou circuit d’aquest any van ser els cadets i infantils. En la cursa masculina, Dídac Safont finalitzava en 2a posició entre els cadets, i Carlos Aranda ho feia en 4a posició entre els infantils. També Pep, Pol, Oriol, Daniel, Oriol i Óscar quallaven un gran paper en aquesta cursa, disputada a primera hora del matí. En la cursa cadet/infantil femenina, la infantil Carla González entrava en 3a posició, mentre que la Mar Vázquez era quarta (i primera cadet), seguida a poca distància per la Cristina, Elia i Judit.

En categoria aleví, sent la categoria amb més representació lila, Lucía Vega guanyava la cursa femenina, i Victor Penadés creuava la meta en 13a posició. La resta d’integrants liles foren: Laia, Natàlia, Lara, Júlia, Martina, Erika, Jana, Berta, Ariadna, Cristina, Laura i Clàudia, en la femenina, i Martí, Pol, Egoitz, Marc, Isaac, Oriol, Marc i Gerard, en la masculina.

Pel que fa als benjamins, en les curses del 2007, Joan Sinfreu i Lluc Subirós pujaven als dos calaixos més alts del podi, respectivament, i Carla Castellví, tot i patir una caiguda al tram final de la cursa, entrava en 4a posició a tan sols 1 segon del podi; i en les del 2008, Guillem Ferran guanyava la seva cursa i Ot Pego quedava en 3r lloc en la masculina, i Andrea Molina finalitzava en 2a posició, patint també una caiguda a mitja cursa. Hi van participar també Marcos, Unai, Joan, Ferran, David, Luana, Sílvia i Laura en les del 2007, i Guillem, Miguel, Jofre, Pau, Ariadna i Núria en les del 2008.

Respecte als prebenjamins, Diana Garcia guanyava, amb molta intel·ligència i anant de menys a més, la cursa del 2010. En l’altra cursa del 2010, Joel Fernández entrava en 7a posició. En les curses del 2009, Jeroni Flores era 6è i Clara Ortiz de Landázuri, 8a. Els van acompanyar Marc, Ivan i Guifré, del 2009, i Pablo, Jan, Miquel, Biel, Ona, Nora, Duïna, Clàudia i Marta, del 2010.

I en el torn dels més petits, els minis, Marçal Sinfreu creuava la meta en 4a posició, tot i patir una caiguda en els últims metres de la cursa, i Lara Garcia ho feia en 10a posició. Leo i Gerard van completar també el recorregut.