Un cap de setmana ple de competicions, amb l’inici de les competicions en pista i el cros de La Pobla

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 05 Dec 2016
Whatsapp

Aquest cap de setmana, els atletes de l’ECAT han pogut gaudir de l’atletisme en dues de les seves vessants. El dissabte, els benjamins, alevins i infantils van poder gaudir de la primera competició en pista d’aquesta temporada a Amposta; mentre que diumenge, disputaven el cros de La Pobla junt amb els cadets i els minis. En aquest cros, l’ECAT va ser l’entitat amb més participació, en el qual hi van participar fins a 78 atletes liles.

En les curses dels cadets i infantils, Marta Ros finalitzava en 2a posició i Dídac Safont en 3a posició en la categoria cadet; i en categoria infantil, Carla González era 2a i Pol Aixalà entrava en 4a posició. En aquestes curses també hi van participar Pep, Oriol, Oriol, David, Cristina, Laura Yan, Leire, Èlia, Lucía, Ainhoa i Judit.

Els següents en córrer eren els alevins. Lucía Vega, en la seva primera cursa amb la samarreta de l’ECAT, creuava la meta en 4a posició, a només un segon del podi i Víctor Penadés ho feia en 9a posició. Els van acompanyar durant la cursa Júlia, Natàlia, Laia, Lara, Aina, Martina, Èrika, Jana, Alba, Ariadna, Berta, Cristina i Clàudia, en la cursa femenina, i Martí, Isaac, Egoitz, Hugo, Oriol, Marc i Gerard, en la masculina.

Pel que fa als benjamins, dos més doblets en categoria masculina, amb Lluc Subirós i Joan Sinfreu als dos calaixos més alts del podi, respectivament, en la cursa del 2007, i Guillem Ferran i Ot Pego, amb un final trepidant en la del 2008. I en les curses femenines, Andrea Molina creuava meta en 2a posició i Carla Castellví ho feia en 6a posició. També van córrer Marcos, Ferran, Joan, David i Sílvia, les curses del 2007, i Nacho, Miguel, Jofre, Guillem, Pau, Ariadna, Candela i Carmina, les del 2008.

En les curses dels prebenjamins, Jeroni Flores i Noemí González entraven el 3a posició en les curses del 2009, mentre que Ona Sansa guanyava la cursa del 2010 amb Diana Garcia al 3r calaix del podi i Jan Jacob era 6è. Van participar-hi, també, Marc, Ivan i Guifré, en les curses del 2009, i Pablo, Ferran, Nora, Paula i Judith en les del 2010.

En el torn dels més petits, els minis, i també dels més valents, ja que van córrer sota una bona tromba d’aigua, Marçal Sinfreu i Lara Garcia eren 2ns en les curses del 2011. Els van acompanyar, sota la pluja, Rubén i Leo.