Jorge De Andrés, cinquè a la Marató de Tarragona

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 22 Jan 2017

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jorge De Andrés va finaltzar en una excel.lent cinquena posició final en la SB Hotels Marató de Tarragona - Campionat de Catalunya de Marató, disputat aquest diumenge a Tarragona. De Andrés va completar els 42 km i 195 metres amb un gran registre de 2h 37m2s. L'atleta tarragoní, que va disputar tota la cursa en companyia de Ferran De Torres (CA Runners Tarragona), va realitzar la primera part de la cursa en setena posició. A partir de meitat de cursa, ambdós superaven a dos dels atletes que els precedien i mantenien un ritme prou elevat que els permetia mantenir les posicions fins a l'arribada, en la que Ferran entrava quart i Jorge cinquè. La victòria era per Pedro Nimo (3&Run), amb 2h 18m 12s, seguit de dos excampions de Catalunya de l'especialitat, Roger Roca (CERRR Igualada) i Pedro Ortega (FACVAC Valls).

Atès que el guanyador de la prova no disposa de llicència de la federació catalana, no puntuava pel Campionat de Catalunya, de manera que Jorge fou quart en la classificació del Campionat de Catalunya de Marató i cinquè en la classificació de la Marató.