L’ECAT manté el nivell al Cros de La Canonja

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 23 Jan 2017
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar el Cros Aura - La Canonja, en el qual fins a 75 atletes del CAT hi van prendre part.

En categoria cadet, Marta Ros guanyava la cursa femenina i Dídac Safont finalitzava en 3a posició en la masculina. Hi van participar, també, Aleix i Pep. Alhora que corrien els cadets, ho feien també els infantils; Carla González entrava en 3a posició i Pol Aixalà, en la 4a. En aquestes curses també van córrer Cristina, Lucía, Oriol i Oriol.

Pel que fa als alevins, Lucía Vega creuava la meta en 4a posició i Víctor Penadés ho feia en 10a. Els van acompanyar corrent Natàlia, Aina, Laia, Lara, Júlia, Èrika, Jana, Alba, Cristina, Martí, Hugo i Marc.

Els benjamins van tornar a ser els que més posicions de podi van aconseguir, amb Joan Sinfreu dalt del podi acompanyat en 2a posició de Marcos Jiménez en la cursa masculina del 2007, Guillem Ferran guanyant la masculina del 2008 i amb Andrea Molina en 3a posició en la femenina del 2008; a més, Luana Izaga creuava la meta, després d’una gran cursa, en 4a posició en la femenina del 2007. Junt amb ells van córrer Unai, Joan, Lluc, Laura i Sílvia les del 2007, i Ot, Nacho, Jofre, Miguel, Guillem, Pau, Bernat, Ariadna i Núria les del 2008.

Entre els prebenjamins, Ona Sansa finalitzava en 2a posició i Jan Jacob, en 6a en les curses del 2010, Noemí González hi feia en 5a posició i Quimey Izaga, en 7a en les del 2009. També van acabar la cursa Diana, Nora, Clàudia, Judith, Pablo, Joel, Miquel, Ferran i Biel, les del 2010; i Clara, Jeroni, Ivan i Marc, les del 2009.

I entre els més petits, els minis, van córrer Izan Márquez, que firmava un gran debut amb l’ECAT finalitzant en 2a posició en la cursa masculina del 2012, Lara Garcia, que finalitzava en 3a posició en la femenina del 2011, i van estar acompanyats durant la cursa de Marçal, Leo i Irene.

Pel que fa als atletes que corrien en categoria absoluta, els primers del CAT en creuar la línia de meta eren Fernando Flores en la masculina, que ho feia en 6a posició, i Maribel Vallvé en la femenina, sent 9a.