Diumenge complet per als atletes de l’ECAT

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 30 Jan 2017
Whatsapp

Aquest diumenge s’ha presentat complet pel que fa a les competicions per als atletes de l’Escola. Per una banda es disputava el Gran Premi de marxa d’El Vendrell, coincidint amb el Campionat Territorial d’aquesta especialitat, i per l’altra banda, se celebrava el Cros de La Salle de Tarragona.

En el Campionat Territorial de marxa, Júlia Suárez es proclamava subcampiona territorial en categoria aleví femení, finalitzant els 2.000 mm en 11:37 min; Miguel Reyes finalitzava en 5ena posició i Marc Suárez, en 7ena els 1.000 mm en categoria benjamí; i Cristina Reyes i Berta Pomes s’atrevien a participar i enfrontar-se al 3.000 mm en categoria infantil, aconseguint acabar aquesta llarga i dura prova.

Mentre els marxadors s’enfrontaven a les seves respectives curses, els altres atletes de l’Escola disputaven el Cros de La Salle.

En categoria cadet, la única participant lila, la Marta Ros, guanyava la seva cursa una vegada més. Les curses cadets es realitzava conjuntament amb les infantils, en la qual Carla González creuava la meta en 2a posició, acompanyada a la cursa de Cristina i Lucía, en la cursa femenina; i en la masculina, els dos Oriols entraven pràcticament junts, sent el primer d’ells l’Oriol Foix en 13ena posició.

En categoria aleví, Lucía Vega, pujava al 2n calaix del podi en la cursa femenina, i Pol Mascarell entrava en 7a posició en la masculina. Els altres alevins que van acabar la cursa foren Natàlia, Laia, Lucía, Èrika, Alba, Aina, Clàudia, Víctor, Martí, Egoitz, Hugo, Marc, Isaac, Oriol, Marc i Gerard.

Pel que fa als benjamins, en les curses del 2007, Lluc Subirós finalitzava 2n i Joan Sinfreu, 3r, mentre que Sílvia Vicente ho feia en 11a posició; i en les del 2008, repetien doblet Guillem Ferran, al calaix més alt del podi i Ot Pego, 2n, i Andrea Molina finalitzava també 2a. Van acabar la cursa, també, Ferran, Unai, Diego, Joan, David i Laura les del 2007, i Guillem, Jofre, Ariadna i Núria les del 2008.

En categoria prebenjamí, Ona Sansa guanyava la cursa femenina del 2010 i Jan Jacob entrava en 10a posició en la masculina; i en les del 2009, Noemí González acabava 6a i Jeroni Flores, 8è. També representaven l’ECAT Nora, Clàudia, Duïna, Diana, Judith, Miquel i Leo en les curses del 2010; i Clara, Ivan i Guifré, les del 2009.

En categoria mini, Marçal Sinfreu finalitzava en 2a posició la cursa masculina del 2011 i Lara Garcia ho feia en 6a posició; Izan Márquez creuava meta en 5a posició en la cursa del 2012-13. També van participar Leo i Gerard.

I en categoria absoluta, el més ràpid era Isidro López, que entrava en 6a posició. Van córrer també Nene i Albert.