Gran actuació dels relleus juvenils al Campionat de Catalunya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 31 Jan 2017
Whatsapp

Els equips de relleus juvenils de 4x200 del Club Atletisme Tarragona van quallar una gran actuació aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de l'especialitat, disputat a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, i en els què els nois assoliren la cinquena posició final, mentre que les noies foren setenes.

L'equip masculí, integrat per Javier Almale, Albert Casadó, Alex Cruset i Gerard Parera realitzava una gran cursa a la semifinal, en la que eren segons, amb un temps de 1.36.26, amb el què s'asseguraven el dret a lluitar per les medalles. En la final, l'equip entrenat per en Ferran Tortosa realitzava una altra gran cursa, i tot i veure's perjudicat en el lliurament del testimoni en la darrera posta, aconseguia la cinquena posició final, rebaixant el seu registre fins als 1.35.42.

L'equip femení, en el què participaven Mireia López, Sira Bo, Maria Buscail i Paula Rovira, realitzava també una gran cursa, finalitzant en la quarta posició de la seva semifinal, amb un gran registre de 1.51.46, i quedant a només set dècimes del pas a la final. Tot i això finalitzaven en setena posició final, assegurant-se la plaça de finalistes.