Bons resultats en l’últim cros puntuable d’aquesta temporada

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 20 Feb 2017
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar l’últim cros puntuable per a la lliga comarcal d’aquesta temporada, el cros del Col·legi Turó, on els atletes de l’Escola van demostrar una vegada més el seu esforç i compromís amb aquestes cites.

En categoria cadet, Dídac Safont va pujar al 3r calaix del podi; mentre que en categoria infantil, Carla González i Cristina Iniesta eren 2a i 3a, respectivament, en la cursa femenina, i Pol Aixalà acabava en 8a posició en la masculina, en una cursa on també hi corria Leire.

En categoria aleví, Lucía Vega guanyava la cursa femenina i Victor Penadés finalitzava en 13a posició en la masculina. A més, també acabaven les curses amb més presència lila, Natàlia, Laia, Lara, Èrika, Lucía, Jana, Alba, Aina, Ariadna, Clàudia i Cristina la femenina, i Pol, Martí, Oriol, Isaac, Marc i Gerard la masculina.

Pel que fa als benjamins, podis en totes les curses. En les de l’any 2007, Lluc Subirós i Joan Sinfreu finalitzaven en 1a i 2a posició, respectivament, en la masculina i Luana Izaga finalitzava també en 2a posició en la femenina. I en les de l’any 2008, Guillem Ferran guanyava la cursa masculina amb Ot Pego en 3a posició en la masculina, i Andrea Molina era 2a en la femenina. També van participar Diego, Joan, Ferran, Unai, David, Sílvia i Laura, en les del 2007, i Nacho, Guillem, Jofre, Miguel, Núria i Candela, en les del 2008.

En categoria prebenjamí, en les curses del 2009, Eric de la Rosa pujava al 3r calaix del podi i Clara Ortiz de Landázuri finalitzava en 6a posició; i en les del 2010, Ona Sansa entrava en 4a posició, tot i patir una caiguda als primers metres de cursa que la obligaven a remuntar, i Jan Jacob era 8è. Tots ells van estar acompanyats durant la cursa per Quimey, Jeroni, Ivan i Guifré, en les del 2009, i Nora, Duïna, Judith, Paula, Ferran i Biel, en les del 2010.

I en les curses dels minis, Marçal Sinfreu entrava en 4a posició en la del 2011, en una cursa en la qual també hi participava Oriol; i Irene Martín era 10a en la del 2012-13.

Destacar també la victòria de Fernando Flores en la cursa absoluta, cursa la qual també finalitzaven Isidre, Pere i Bernat.