Bernat Verdú i Mario Sánchez debuten al Campionat d’Espanya cadet

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 19 Mar 2017
Whatsapp

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de pista coberta en categoria cadet a Antequera, en el qual l’Escola del Club Atletisme Tarragona ha estat ben representada pel Bernat Verdú als 60 metres tanques i pel Mario Sánchez als 60 metres llisos.

Bernat Verdú començava brillantment el campionat en aconseguir classificar-se per a les semifinals dels 60 mt, en finalitzar 3r de la seva sèrie amb un temps de 8.99 segons. Menys sort va tenir durant la disputa de les semifinals, quan va caure després de tocar la 2a tanca, cosa que li va impedir lluitar per un lloc a la final. La caiguda, però, no li va impedir acabar la cursa, encara que lluny de la resta de competidors.

Mario Sánchez aturava el cronòmetre en uns molt bons 7.60 segons als 60 metres llisos, finalitzant 5è de la seva sèrie. Tot i fer un temps molt proper a la seva marca personal, no es va poder classificar per les semifinals. En qualsevol cas, una molt bona experiència per tots dos, com és participar en un Campionat d'Espanya, que de ben segur repetiran en el futur.