Perafort tanca la temporada de cros

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 20 Mar 2017
Whatsapp

L’Escola Josep Veciana de Perafort ha acollit l’últim cros de la temporada. L’ECAT ha tancat la temporada de cros de la millor manera possible, omplint les curses i els podis de lila.

En la categoria cadet, l’única representant de l’Escola, Marta Ros, ha aconseguit acabar amb una victòria. I en categoria infantil, Carla González era 1a i Cristina Iniesta 2a, mentre que Pol Aixalà entrava en 5a posició. També van córrer aquestes curses Oriol Foix i Oriol Aldave.

En categoria aleví, Pol Mascarell i Víctor Penadés eres 3rs, en les categories del 2005 i 2006, respectivament, mentre que Lara Herrera era 2a i Ariadna Suárez 3a, en la del 2005 i Júlia Suárez era 2a a la del 2006. Acabaven també les curses Hugo, Marc, Gerard, Isaac, Alba, Èrika i Cristina.

En categoria benjamí, en les curses del 2007, Lluc Subirós guanyava la cursa i Sílvia Vicente i Luana Izaga eren 2a i 3a, respectivament; i en les del 2008, Guillem Ferran i Ot Pego pujaven als dos calaixos més alts del podi i Andrea Molina finalitzava també en 1a posició. Unai, Nacho, Miguel i Ariadna aconseguien acabar la dura cursa.

En categoria prebenjamí, en les curses del 2009, Eric de la Rosa finalitzava en 1a posició i Jeroni Flores ho feia en la 3a i Noemí González i Clara Ortiz de Landázuri pujaven al 2n i 3r calaix del podi, respectivament; i en els curses del 2010, Pablo Jiménez guanyava la cursa amb Jan Jacob en la 3a posició i Diana Garcia entrava a meta en 2a posició. També acabaven les curses Quimey, Ivan, Hugo, Ferran, Biel, Nora i Paula.

En les curses dels minis, Izan Márquez guanyava la cursa dels mes menuts, la del 2012-13 i Lara Garcia era la 3a noia en creuar la meta en la cursa del 2011.

I en categoria absoluta, Fernando Flores finalitzava en 2a posició i Isidre López ho feia en 3a. En una cursa en la què també hi van participar Joan, Bernat i Dídac.

 

Alhora que es disputava el cros de Perafort, 3 atletes de l’ECAT disputaven la Final Nacional del Cros escolar a Blanes. En categoria cadet el club estava representat per Dídac Safont, 11è, i per Pep Aldave, 15è; i en categoria aleví per Laia Aldave, 18a.