Lluc Subirós i Joan Sinfreu, campió i subcampió territorials de combinades

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 15 May 2017

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat Territorial de proves combinades a Cambrils, en el qual l’ECAT va estar representada per 15 alevins, que van protagonitzar una gran jornada amb nombroses marques personals.

D’entre ells, Lluc Subirós es proclamava campió territorial, amb 867 punts, i Joan Sinfreu, subcampió amb 824 punts. Ambdós realitzaven una combinada molt regular, en què Lluc guanyava la prova de llançament de pes amb 7,06 metres, mentre que Joan Sinfreu ho feia al salt d’alçada, aconseguint una gran marca personal de 1,33 metres.

També participaren en aquest campionat, a un gran nivell, Unai Ortiz de Landázuri (657 punts), Gerard Ferrándiz (587 punts), Joan Martorell (384 punts) i David Bartolomé (91 punts), en la combinada masculina; i Sílvia Vicente, que era la primera classificada de l’Escola amb 1.285 punts, finalitzant en 6a posició, Èrika Díez (1.143 punts), Alba Torres (1.029 punts), Alanis de las Heras (916 punts), Júlia Suárez (901 punts), Carla Castellví (883 punts), Jana Torres (851 punts), Clàudia Barbens (745 punts) i Laura Expósito (508 punts), en la combinada femenina.

A banda, 3 atletes més del CAT van disputar també aquest Campionat Territorial. Els juvenils Alba Oyonate (2.308 punts) i Víctor Sánchez (2.755 punts) pujaven al 3r calaix del podi. I Iván Benítez es va haver de retirar del campionat quan anava liderant la prova, després de lesionar-se al trencar-se-li la perxa.