15 atletes de l’ECAT passen a la final del Campionat de Catalunya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 22 May 2017
Whatsapp

Aquest dissabte s’ha disputat la prèvia del Campionat de Catalunya de categoria benjamí, aleví i infantil a Castellar del Vallès. En aquest, hi han participat un total de 28 atletes de l’Escola, 15 dels quals han aconseguit el pas a la final del campionat, que es disputarà el 10 de juny també a Castellar del Vallès.

Els atletes que representaran al club a la final són els benjamins Guillem Ferran als 60 mll i a la llargada, Víctor Jiménez a l’alçada i Quimey Izaga i Miguel Reyes als 1000 m marxa; els alevins Júlia Suárez als 2000 m marxa, Joan Sinfreu a l’alçada i Lluc Subirós a la llargada i al llançament de pilota; i els infantils Martina Pomes als 80 mll, Cristina Iniesta als 1000 mll, L. Marimón al triple salt i als 220 m tanques, prova que també disputaran Natàlia Sánchez i Pol Aixalà, Laia Aldave i Óscar Bartolomé al llançament de pes i Oriol Aldave al llançament de martell.

Tot i no aconseguir classificar-se per a la final, també van lluitar per un lloc en ella els benjamins Nacho Blanco al salt d’alçada, Andrea Molina al salt de llargada i als 1000 mll i Noemí González als 1000 m marxa; els alevins Sílvia Vicente als 60 mll i al salt de llargada, Èrika Díez al salt de llargada i Gerard Ferrándiz als 60 mll i 60 mt; i els infantils Leire Domínguez als 80 mll i als 150 mll, Aina Tomás als 600 mll i als 220 mt, Lara Herrera als 1000 m obstacles i al llançament de disc, Liana de las Heras al salt de llargada, Ariadna Súarez al llançament de javelina i Berta Pelicano al llançament de martell.