Mireia López, subcampiona de Catalunya de combinades – Lluc Subirós i L. Marimón, finalistes

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 29 May 2017

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano s'ha proclamat subcampiona de Catalunya en la prova de l'heptatló juvenil, dins del Campionat de Catalunya de proves combinades disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i en el què L. Marimon ha estat cinquena en la pentatló infantil i Lluc Subirós vuitè en la tetratló aleví.

Mireia ha quallat una excel·lent participació, en què aconseguia imposar-se en dues proves i 2 segones posicions, a banda de batre tres marques personals. El seu potencial ja el marcava des de la primera prova, guanyant els 100 metres tanques amb un sensacional registre de 14.15 segons i en els 200 metres llisos, prova que també guanyava aturant el cronòmetre en 25.57 segons (marca personal). Finalitzava en segona posició en el salt de llargada (5,40 metres) i en el llançament de javelina (34,63 metres), ambdues marques personals. L’atleta tarragonina finalitzava la combinada amb 4.551 punts, només superada per Clara Gabaldón (4.651 punts).

Marimón també va realitzar una sensacional combinada, en què va aconseguir marca personal en quatre de les cinc proves que va disputar. Les seves millors actuacions van ser al salt de llargada, que amb 4,71 metres, finalitzava en 2a posició i al salt d’alçada que quedava en 4a posició, amb 1,43 metres (ambdues marques personals). Marimón aconseguia un total de 2.584 punts, que la situaven en cinquena posició.

Lluc debutava en el Campionat de Catalunya de proves combinades també de manera sensacional, amb dues marques personals i aconseguint la victòria en una de les proves. Ja era tot un èxit aconseguir participar en aquest campionat sent aleví de primer any, però això no li va impedir lluitar frec a frec amb els d’un any més gran. Tant va ser així, que va aconseguir imposar-se en el llançament de pes, amb un últim llançament impressionant de 8,23 metres (marca personal), i en el salt de llargada finalitzava en 3a posició, amb un gran salt de 3,83 metres. Vuitena posició final, amb 951 punts, i primer aleví de primer any.