Bronze per l'Ignasi Blanco al Català de Decatló i tercera posició de Joan Bardina al Meeting de la Mar Bella

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 19 Jun 2017
Whatsapp

Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona Ignasi Blanco i Joan Bardina van assolir una excel.lent tercera posició final en les proves de la decatló M-35 i dels 1.500 metres, respectivament, disputades aquest cap de setmana. L'Ignasi aconseguia la medalla de bronze dins del Campionat de Catalunya de Decatló i Heptatló de Veterans disputat a les pistes municipals de Cambrils, mentre que en Joan era tercer en els 1.500 metres del 12è Meeting català d'atletes veteranes i veterans de la Mar Bella. 

L'Ignasi va quallar una actuació molt sòlida, tot i la forta calor ambiental, i va destacar especialment en la cursa dels 1.500 metres llisos (amb 5.26.45), així com en el llançament de disc, enviant l'artefacte fins als 24,89 metres, aconseguint la victòria en ambdues proves. A destacar també la marca assolida en el salt amb perxa, de 2,45 metres, així com els 1.04.86 aconseguits als 400 metres llisos. L'atleta tarragoní finalitzà la prova amb un total de 2.888 punts, mentre que la victòria fou per Sergio Fernández (At. Intec-Zoiti) amb 4.323 punts i segon era Josep Donaire (GEiEG) amb 3.712 punts.

Destacar també la participació d'en Pere Pardines en la primera jornada en la decatló M-50, en la que començava molt fort, aturant el cronòmetre en 13,89 segons als 100 metres i arribant fins als 4,76 metres en el salt de llargada, però que abandonava al final de la tarda amb molèsties físiques. I lamentar l'absència de José Maria Pérez, inicialment inscrit també en aquesta prova, però que es veia impedit de prendre la sortida en la primera prova per molèsties digestives.

Per la seva banda, en Joan Bardina realitzava una molt bona cursa al Complex Esportiu Municipal "Mar Bella" de Barcelona, amb motiu del 12è Meeting de Veterans que tradicionalment es disputa en aquesta pista. L'atleta tarragoní completava la distància amb una excel.lent marca de 4.52.61, i quedava a menys d'un segon de la segona posició, assolida per Daniel Alonso (Barcelona Atletisme), mentre que la victòria era per Josep X. Nin (CA Nou Barris), amb 4.38.01.