Marina Tibau, subcampiona de Catalunya absoluta

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 30 Jun 2017

L’atleta tarragonina Marina Tibau es va proclamar subcampiona de Catalunya de llançament de pes en categoria absoluta aquest passat dimecres durant el transcurs del Campionat de Catalunya disputat a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. En aquest mateixa Campionat, Mireia López i Maria Álvarez aconseguien plaça de finalista.

Amb un millor llançament d’11,53 metres, Marina aconseguia pujar al segon calaix del podi, només superada per la que fou atleta internacional Irache Quintanal, que amb un llançament de 13,33 metres, s’emportava l’or.

Mireia era 5a als 100 metres tanques, amb un temps de 15.07 segons. A la semifinal, creuava la meta en 2a posició a la seva sèrie, aturant el cronòmetre en 14.44 segons i aconseguint la classificació directa per a la final. I va tenir premi, i és que va poder disputar la final A, junt amb les atletes internacionals que participaven en el Míting Ciutat de Barcelona que es disputava junt amb el Campionat català. Mireia també va córrer la semifinal dels 200 metres llisos, on també aconseguia el pas directe a la final aturant el cronòmetre en 25.77 segons, però no va arribar a disputar la final per precaució davant unes molèsties físiques.

I Maria finalitzava en 8a posició en el salt d’alçada, després de superar el llistó als 1,51 metres.