Mireia López representarà al CAT al Campionat d'Espanya Absolut

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 21 Jul 2017
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano prendrà part aquest cap de setmana en la 97ena edició del Campionat d'Espanya Absolut a l'aire lliure, que es disputarà a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Tot i tractar-se d'una atleta encara de categoria juvenil, la tarragonina va assolir la marca mínima per participar en el Campionat Absolut en la seva prova, els 100 metres tanques, en els Campionats de Catalunya absoluts disputats a finals de juny en aquesta mateixa pista.

Mireia debutarà en el campionat en les sèries, que tindran lloc dissabte a les 22:30, amb el clar objectiu d'assolir un lloc en les semifinals. 

Es tracta del colofó a una excel.lent temporada de la Mireia, en la que s'ha proclamat campiona de Catalunya tant en els 100 metres tanques a l'aire lliure com en els 60 metres tanques en pista coberta, ha estat quarta en els Campionats d'Espanya a l'aire lliure i en pista coberta, i ha debutat amb la Selecció espanyola. A banda de les proves de tanques, la Mireia ha brillat també en les proves combinades, en les que es va proclamar subcampiona de Catalunya de pista coberta i a l'aire lliure, en els 200 metres llisos, prova en la què ha estat campiona de Catalunya a l'aire lliure i tercera en pista coberta, i formant part de l'equip de relleu juvenil femení de 4x400 del CA Tarragona, que també es proclamà campió de Catalunya a l'aire lliure.