El CAT, entitat amb més participants al cros El Roquissar

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 20 Nov 2017
Whatsapp

Aquest diumenge, al cros de l’Escola El Roquissar d’Altafulla, el Club Atletisme Tarragona es va convertir en l’entitat amb més participants de la cita esportiva, amb un total de 89 atletes.

En categoria cadet, Dídac Safont pujava al calaix més alt del podi en la cursa masculina, mentre que en la femenina, el podi era completament lila, amb Carla González al capdamunt, Clàudia Mir en 2a posició i Laura Yan Solé en la 3a. A més, Carlos, Rubén i Pablo també aconseguien creuar la línia de meta.

Entre els infantils, Pol Aixalà era 2n i Alexandra Rofes i Lucía Vega feien doblet per segona vegada consecutiva, en finalitzar en 1r i 2n lloc respectivament. També corrien Marti, Asier, Egoitz, Isaac, Marc, Cristina, Natàlia, Martina, Lara i Aina.

En categoria aleví, Joan Sinfreu aconseguia la 3a posició i Èrika Díez finalitzava en 4t lloc. Acompanyats tots dos durant la cursa de Lluc, Victor, Nahim, Unai, Jairo, Joan, Thiago, David, Alba, Luana, Sofia, Clàudia, Laura, Sílvia, Laia i Tecla.

En categoria benjamí, els podis van anar a càrrec dels nois, amb Guillem Ferran 1r i Nacho Blanco 3r en la cursa del 2008, i amb Eric de la Rosa 1r i Quimey Izaga 3r en la del 2009. Les primeres noies de l’ECAT en creuar meta van ser Andrea Molina (2008) i Clara Ortiz de Landázuri (2009), ambdues 4es i ben a prop del podi. Pau, Bruno, Joel, Bernat, Miguel, Pau, Pilar, Ariadna, Núria i Candela, del 2008, i Ivan, Jeroni, Guifré, Miquel i Clàudia, del 2009, també van realitzar unes grans curses i van aconseguir acabar-les.

Respecte als prebenjamins, segon doblet consecutiu de Diego Lapieza i Marçal Sinfreu a la cursa del 2011, sent 1r i 2n respectivament, i Maria Ferran, també en la del 2011, pujava al 2n calaix del podi. En les curses del 2010, Ona Sansa era la primera en creuar la meta, sent 4a i ben a prop del podi i Ferran Blanco era 16è. Van córrer també Noé, Gerard, Nora, Diana, Duïna, Paula, Clàudia, Bruna i Judith, les del 2010, i Leo, Oriol, Aleix, Irene i Lara, les del 2011.

En categoria mini, Izan Márquez creuava en 1a posició la línia de meta en la cursa del 2012 i Cèlia Vega era 3a en la del 2013. Maria Martín i Kílian Borredà eren 4ts en les del 2012 i 2013, respectivament. Hernán, Aniol, Blai, Martí, Biel, Biel i Pablo també realitzaven una brillant cursa.