L’ECAT segueix brillant en el primer cros de l’any

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 16 Jan 2018
Whatsapp

Aquest diumenge, en el marc del cros del Col·legi Mare Nostrum, l’ECAT ha tornat a tenyir de lila aquesta cita esportiva, amb un total de 75 representants per part de l’entitat.


En categoria cadet, només hi va haver representants masculins. Aleix Lago finalitzava en 2a posició i Dídac Safont ho feia a la 3a. I en categoria infantil, que corrien conjuntament amb els cadets, hi va haver triplet en la categoria femenina, amb Alexandra Rofes al capdamunt, Lucía Vega en 2a posició i Cristina Iniesta en 3r lloc; i en la cursa masculina, el primer en entrar era Asier Santamaria, que ho feia en 7a posició. Els infantils Aina, Lara i Hugo també aconseguien creuar la línia de meta.


Pel que fa als alevins, es van repetir les posicions de podi en la cursa masculina i en la femenina, amb Joan Sinfreu i Èrika Díez en 2n lloc i Lluc Subirós i Carla Castellví en 3a posició. També hi participaven Victor, Marcos, Marc, Unai, Unax, Joan, Oriol, Luana, Sofia, Jasna, Laura i Tecla.


Guillem Ferran, Pau Crespo i Nacho Blanco firmaven el segon triplet de la jornada, participant en la cursa del 2008 de categoria benjamí; i en la del 2009, Eric de la Rosa era 1r i Quimey Izaga, 3r. Pel que fa a les noies, Andrea Molina era la primera del CAT en creuar meta en la cursa del 2008, que ho feia en 4a posició, i Clara Ortiz de Landázuri, que era 5a, era la primera atleta lila del 2009. Ot, Bruno, Joel, Jofre, Miguel, Ariadna, Candela (del 2008) i Ivan, Guifré, Jeroni, Natàlia i Clàudia (del 2009), també realitzaven una gran cursa.


Els podis dels prebenjamins van venir de la mà dels petits de la categoria, els del 2011, en la qual Diego Lapieza guanyava la cursa masculina i Lara Garcia acabava en 3r lloc en la femenina. Duïna Borredà, que era 5a, i Jan Jacob, 12è, eren els primers classificats del club. Clàudia, Nora, Diana, Bruna, Paula i Ferran, del 2010, Leo, Aleix, Oriol, Irene i Maria, del 2011, també aconseguien acabar aquesta cursa.


Entre els minis, Kílian Borredà entrava en 2a posició i Aina Olmo en 4a, en les curses del 2013-14, i Hernàn Ferran ho feia en 6è lloc en la del 2012. També realitzaven una brillant cursa Biel, Martí, Aleix i Celia.


I en categoria absolut, Oscar Gómez guanyava la cursa masculina i Ester Cervelló, la femenina, amb Marian Garbajosa en 3a posició.