L’ECAT segueix tenyint els crossos de lila

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 22 Jan 2018
Whatsapp

Un diumenge més, el cros del consell comarcal s’ha omplert de lila. Aquesta vegada li ha tocat al cros de La Salle de Tarragona, on fins a 79 atletes del club han participat en aquesta cita atlètica.


En categoria cadet, Emma Alventosa i Carla González eren 2a i 3a, respectivament, en la cursa femenina, i Dídac Safont també era 3r en la masculina. En la cursa infantil, disputada conjuntament amb la cadet, Lucía Vega guanyava la cursa femenina amb Cristina Iniesta en la 3a posició, i Pol Aixalà era 4t. Laia, Lara, Asier, Hugo i Marc també participaven en aquestes curses.


Pel que fa a les curses dels alevins, Joan Sinfreu i Noelia Carvajal eren els primers atletes liles en creuar meta, i ho feien en 4a i 5a posició respectivament. Victor, Lluc, Marcos, Unai, Joan, Marc, Joan, Jairo, Martí, Unax, Matías, Èrika, Jana, Alba, Luana, Sofia, Laura, Sílvia, Jasna, Clàudia, Júlia i Tecla ajudaven també a omplir de lila l’escola.


En les curses dels benjamins, Eric de la Rosa guanyava la del 2009 amb Clara Ortiz de Landázuri en 2a posició en la del mateix any; i respecte les del 2008, Pau Crespo era 2n i Nacho Blanco 3r, mentre que Andrea Molina entrava en 4t lloc. Ivan, Miquel, Jeroni, Guifré, Quimey, Natàlia, Joel, Bruno, Bernat, Miguel i Pau també prenien sortida.


Entre els prebenjamins, Diego Lapieza pujava al calaix més alt del podi, Maria Ferran era 2a i Irene de la Rosa entrava en 3a posició en les curses del 2011; i en les del 2010, dues terceres posicions a càrrec de Pablo Jiménez i Clàudia Sánchez. També feien un gran paper Marçal, Leo, Oriol, Guillem, Lara, Aisha, Quim, Ferran, Gerard, Noé, Nora, Diana, Paula, Judith i Bruna.


En les curses dels més petits, els minis, Nayah Martínez era 3a en la cursa del 2013-14 i Maria Martín era 4a i Hernán Ferran, 10è en les del 2012. Cèlia i Aina també participaven en aquestes rapidíssimes curses.

 

En categoria absoluta, Fernando Flores era 3r en la cursa masculina i Dora Pons, 5a en la femenina. Xavier, Javier, Melinda i Maribel també aconseguien finalitzar-la.