Molt de nivell al cros de La Canonja

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 29 Jan 2018
Whatsapp

Aquest diumenge s’ha disputat el Cros de Sant Sebastià de La Canonja, cros que a banda d’entrar en el circuit del consell comarcal, també era federatiu, pel que el nivell, el grau de dificultat i les distàncies de diferents curses eren més elevats, però això no va fer abaixar els braços als 83 atletes del club que hi van prendre part.


En categoria cadet i infantil, curses que es disputaven conjuntament, Emma Alventosa era 2a i Carla González, 3a en categoria cadet i Lucía Vega també pujava al 3r calaix del podi en la infantil. Cristina, Lara, Aina, Blanca, Natàlia, Carlota, Abril, Hugo i Asier també aconseguien acabar aquestes llargues curses.


Pel que fa als alevins, Víctor Penadés i Èrika Díez eren els primers atletes liles que creuaven la meta, sent 12è i 19a. Durant la cursa van estar acompanyats de Lluc, Unai, Oriol, Thiago, Jairo, Marc, Joan, Unax, Matías, Martí, Luana, Clàudia, Sofia, Sílvia, Jasna, Júlia, Marta i Tecla.


En categoria benjamí, en les curses del 2009, Paco Lorenzo i Clara Ortiz de Landázuri eren 3rs en les seves respectives curses, seguits de Eric, Quimey, Ivan, Miquel, Jeroni i Júlia. En les del 2008, Andrea Molina (6a) i Pau Crespo (7è) eren els primers atletes del CAT en arribar, acompanyats per Candela, Nacho, Bruno, Ot, Joel, Jofre, Bernat i Miguel.


En les curses del prebenjamins, Diego Lapieza guanyava una vegada més la cursa del 2011, mentre que Maria Ferran era 3a en la del mateix any; en les del 2010, Ona Sansa entrava en 5a posició i Pablo Jiménez era 14è. També hi van participar Marçal, Iker, Lara, Irene i Aisha, en les del 2011, i Diana, Nora, Clàudia, Duïna, Paula, Judith, Ferran i Gerard, en les del 2010.


Entre els més petits, els minis, Kílian Borredà realitzava una brillant cursa dominant de principi a fi per acabar pujant al calaix més alt del podi en la cursa masculina; i en la femenina, Nayah Martínez era 2a i Cèlia Vega, 3a, fent també una gran i rapidíssima cursa.


En categoria absoluta, Sergi Hidalgo i Óscar Gómez feien doblet lila, sent 1r i 2n respectivament, en la cursa masculina, i en la femenina, Ester Cervelló era 2a amb Esperança Anguera en 3a posició. Pedro, Fernando, Nene, Javier, Joan, Isidre, Ignasi, Javier, Pere, Bernat i Dídac també aconseguien creuar línia de meta.