El lila inunda el cros de Perafort

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 05 Feb 2018
Whatsapp

El cros de l’Escola Josep Veciana de Perafort va tenir un color protagonista, el lila. El CAT tornava a ser l’entitat amb més participants en aquesta cita esportiva, amb un total de 69, que tot i que les condicions meteorològiques no acompanyaven, es van atrevir a realitzar el duríssim circuit amb una pujada final infernal.

En categoria cadet, Emma Alventosa finalitzava en 2a posició i Carla González, en 3a; i en la cursa masculina, Dídac Safont també era 3r. En les curses de categoria infantil, hi va haver triplet lila en la classificació femenina, amb Alexandra Rofes al capdamunt, Cristina Iniesta el 2n lloc i Lara Herrera en 3a posició; i Pol Aixalà també guanyava la cursa masculina. Laia, Lucía, Cristina, Audrey i Asier participaven també en aquestes curses.

En les curses dels alevins, Èrika Díez finalitzava en 2a posició amb Alba Torres en 3r lloc, i Joan Sinfreu que també era 3r. Tots ells van estar acompanyats durant la cursa per Jana, Luana, Sílvia, Clàudia, Jasna, Ségolène, Tecla, Víctor, Lluc, Unai, Marc, Unax i Matías.

Pel que fa als benjamins, en les curses del 2008, Pau Crespo i Nacho Blanco eren 2n i 3r, respectivament, i Andrea Molina també era 3a; mentre que en les curses del 2009, Eric de la Rosa guanyava la cursa seguit per Quimey Izaga, que era 2n, i Clara Ortiz de Landázuri que entrava en 4a posició. Ot, Miguel, Bernat, Ariadna, del 2008, i Jeroni, Clovis i Pat, del 2009, també aconseguien acabar aquesta cursa tant dura.

Entre els prebenjamins, en unes curses realitzades a l’sprint, Pablo Jiménez entrava en 2a posició i Nora Montolio ho feia en 3r lloc en les curses del 2010; i en les del 2011, el guanyador era Diego Lapieza amb Marçal Sinfreu en 2n lloc, i Lara Garcia també guanyava la seva cursa. Ferran, Noé, Gerard, Diana, Duïna, Ona, Clàudia, Paula, Bruna, Judith, del 2010, Leo, Aleix, Guillem i Irene, del 2011, també aconseguien creuar meta acabaven de manera brillant.

En les curses dels minis, Kílian Borredà guanyava, per segon diumenge consecutiu la cursa del 2013-14, avançant al que anava primer a l’últim metre, amb Nayah Martínez en 3a posició. Álex Garcia entrava en 8a posició en la cursa del 2012. Aina també finalitzava aquesta cursa.

I en la cursa popular masculina, Xavi Ros guanyava aquesta cursa amb Fernando Flores en 2a posició. Isidre, José Miguel, Bernat i Dídac també entraven a meta.