L’ECAT brilla al cros del Pax

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 19 Feb 2018
Whatsapp

Un cop més, l’ECAT ha estat un dels protagonistes dels crossos del consell comarcal, en aquesta ocasió, al cros de l’Escola Pax. Un total de 73 atletes han pres part d’aquesta cita esportiva donant el màxim fins a creuar meta.

En categoria cadet, Dídac Safont entrava en 2a posició, igual que ho feia Emma Alventosa en la cursa femenina i en la què Carla González era 3a. Esther i Laia aconseguien arribar també a meta.

La cursa cadet es disputava conjuntament amb la infantil, en la què Alexandra Rofes i Lucía Vega tornaven  fer doblet, sent 1a i 2a respectivament, i Víctor Rofes, qui debutava amb l’ECAT, pujava al 3r calaix del podi. Cristina, Aina, Lucía, Audrey, Martí, Hugo i Marc també hi participaven.

En categoria aleví, Joan Sinfreu entrava en 2a posició i Víctor Penadés ho feia en la 3a, i en la cursa femenina, la primera en entrar era Èrika Díez, que ho feia en 4a posició. Nahim, Lluc, Unai, Marc, Oriol, Unax, Jairo, Joan, Matías, Alba, Jana, Luana, Clàudia, Noelia, Ségolène, Sofia, Jasna i Tecla també corrien en les curses amb més representació lila.

Pel que fa als benjamins, els de l’any 2008, Guillem Ferran pujava al calaix més alt del podi en el seu retorn després d’una lesió i Pau Crespo l’acompanyava al podi en entrar en 2a posició, i Andrea Molina era la primera de l’Escola en finalitzar en 4t lloc. I pel que fa als de l’any 2009, Eric de la Rosa també pujava al 1r calaix del podi amb Quimey Izaga en 3a posició, i Clara Ortiz de Landázuri també era 3a. Bruno, Ot, Joel, Jofre, Miguel, Pau i Candela, del 2008, i Jeroni, Clovis, Guifré, Noemí i Pat, del 2009, també van saber patir per creuar meta en la millor posició possible.

En categoria prebenjamí, Nora Montolio era 3a per segona vegada consecutiva i Pablo Jiménez entrava en 4a posició, en les curses del 2010; i en les del 2011, Diego Lapieza guanyava la cursa i Maria Ferran entrava en 4t lloc. Clàudia, Diana, Ona, Paula, Judith i Ferran, del 2010, Marçal, Leo, Lara i Irene, del 2011, també feien unes rapidíssimes curses.

Entre els minis, Cèlia Vega creuava meta en 1a posició i Nayah Martínez, en 3a, en la cursa del 2013; i Hernán Ferran era 7è en la del 2012.

En la cursa popular, Fernando Flores entrava en 3a posició. Junt amb ell van córrer també Isidre, Bernat i Montse.