Marimón finalista al Campionat de Catalunya de combinades sub16

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 26 Feb 2018

L. Marimón, única representant del club en el Campionat de Catalunya de combinades de pista coberta, ha aconseguit plaça de finalista en finalitzar el campionat en 8a posició. Marimón va realitzar una brillant competició, aconseguint 3 marques personals en les proves individuals i, a més, superant també la seva anterior marca personal en combinades en 200 punts, en finalitzar amb un total de 2.685 punts.

L’atleta tarragonina començava la jornada de la millor manera possible, batent la seva marca en els 60 metres tanques, deixant-la en 10.26 segons, i se situava en la 10a posició en la general. Les següents proves, el salt d’alçada i el llançament de pes, assolia unes marques de 1,44 metres i 7,35 metres, respectivament, que la mantenien 10 de la general. Al salt de llargada aconseguia remuntar posicions amb un gran salt de 5,01 metres, marca personal de pista coberta, fins a col·locar-se en 6a posició. I a la última prova, la menys favorable a aquesta atleta, lluitava fins al final per intentar no perdre posicions i ho demostrava batent la seva marca personal, en aturar el cronòmetre en 1:58.98 minuts, que no van ser suficients per mantenir aquell 6è lloc.

Al final, una grandíssima 8a posició que demostra el gran nivell amb el que pugen els i les joves atletes.