Èxit al cros del César August

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 07 Mar 2018
Whatsapp

En el cros del Col·legi César August - Ciutat de Tarragona, disputat aquest diumenge, hi van prendre part fins a 70 atletes del club, mantenint l’èxit dels crossos que es vénen disputant fins al moment.

En categoria cadet, tots els participants van acabar en posició de podi, amb Emma Alventosa al capdamunt i Carla González en 2a posició i Dídac Safont al tercer calaix del podi.

En categoria infantil, Alexandra Rofes va tornar a guanyar un diumenge més i Cristina Iniesta era 3a, mateixa posició que Pol Aixalà. Audrey, Victor i Martí també els van acompanyar durant la cursa.

En les curses dels alevins, les que més representació lila tenien, Júlia Suárez entrava en 2a posició i Joan Sinfreu ho feia en 3r lloc. També hi van participar Alba, Clàudia, Ségolène, Èrika, Noelia, Sílvia, Luana, Júlia, Tecla, Lluc, Victor, Nahim, Unai, Marcos, Jairo, Joan, Oriol, Martí i Matías.

Pel que fa als benjamins, Pau Crespo guanyava la del 2008 amb Andrea Molina en 3a posició, i Quimey Izaga acabava en 2a posició i Clara Ortiz de Landázuri ho feia en 3r lloc en les del 2009. Ot, Bruno, Miguel, Jofre i Ariadna, del 2008, Ivan, Clovis, Miquel, Guifré, Jeroni, Noemí i Júlia també aconseguien creuar meta.

En categoria prebenjamí, Nora Montolio pujava al segon calaix del podi i Bruna Masdéu al tercer a les curses del 2010 i Noé Iglesias era el primer atleta de l’ECAT en creuar meta; i en les del 2011, les noies feien triplet amb Lara Garcia al capdamunt, Maria Ferran en 2a posició i Irene de la Rosa en 3r lloc, i en la masculina, Diego Lapieza també pujava al calaix més alt del podi i Marçal Sinfreu entrava en 3a posició. Diana, Duïna, Paula, Judith, del 2010, i Leo, del 2011, també realitzaven una bona cursa.

Entre els minis, Kílian Borredà guanyava la cursa del 2013, Nayah Martínez acabava en 2a posició també en la del 2013 i Hernán Ferran era 3r en la del 2012. Biel, Martí, Cèlia, del 2013, i Blai, Pau, Alex, del 2012, també prenien sortida.

I en categoria absoluta, Esperança Anguera finalitzava en 2a posició. També van participar Isidre i Mel.