L’ECAT brilla en l’últim cros puntuable de la lliga comarcal

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 12 Mar 2018
Whatsapp

Aquest diumenge s’ha disputat el cros del Lledó de La Pobla de Mafumet, l’últim cros puntuable de la lliga comarcal. Fins a La Pobla s’hi ha desplaçat fins a 61 atletes amb moltes ganes fer un gran paper, i ho van aconseguir.

En categoria cadet, només hi va haver una representant lila, la Carla González, qui pujà al capdamunt de podi. Les curses cadets, es feien conjuntament amb les infantils, en què Alexandra Rofes i Lucía Vega tornaven a fer doblet pel club, sent 1a i 2a respectivament, amb Pol Aixalà també en 2a posició i Victor Rofes que era 3r. Cristina, Lara i Aina també van prendre part en aquestes curses.

En les curses dels alevins, Júlia Suárez guanyava la cursa femenina lluitant amb la segona classificada fins a l’últim metre, i Joan Sinfreu creuava meta en 3a posició. Èrika, Clàudia, Sílvia, Sofia, Júlia, Tecla, Victor, Lluc, Marcos, Unai, Marc, Joan i Matías també aconseguien completar el recorregut.

En categoria benjamí, hi va haver triplet lila en la cursa masculina del 2008, amb Guillem Ferran al calaix més alt, Pau Crespo en 2a posició i Nacho Blanco que va ser 3r; i en la femenina del mateix any, Andrea Molina finalitzà en 2n lloc. En les curses del 2009, Eric de la Rosa entrava en 1a posició i Clara Ortiz de Landázuri ho feia en 3r lloc. També van fer una gran cursa Ot, Joel, Bruno, Miguel, Ariadna i Candela, del 2008, i Ivan, Jeroni, Noemí i Natàlia, del 2009.

Pel que fa als prebenjamins, Nora Montolio entrava en 3a posició i Quim Sousa ho feia en 4t lloc amb un final de cursa espectacular, en les del 2010, mentre que en les d’un any menys, Diego Lapieza i Marçal entraven en 1r i 2n lloc, respectivament, i Lara Garcia ho feia en 3a posició. Clàudia, Duïna, Diana, Paula i Pablo, del 2010, i Leo, Iker, Oriol, Guillem, Maria, Irene i Aisha, del 2011, també creuaven línia de meta.

I entre els minis, Kílian Borredà guanyava la cursa masculina del 2013 en la que va sortir rapidíssim i no va afluixar el ritme fins a creuar meta, i Biel Pradillo entrava en un magnífic 3r lloc, i Nayah Martínez era 2a en la femenina del mateix any. I en la del 2012, Hernàn Ferran entrava en 6a posició en una cursa molt ràpida.