L. Marimón i Pablo Ángel debuten en un Campionat d’Espanya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 21 Mar 2018
Whatsapp

Els dos atletes del Club Atletisme Tarragona L. Marimón i Pablo Ángel han fet, aquest passat cap de setmana, el seu debut en uns Campionats d’Espanya. Els dos atletes, de categoria sub16, han pres part al salt de llargada i triple salt, la primera, i als 60 metres tanques, el segon.

L. Marimón va aconseguir posició de finalista en acabar en 8a posició al concurs de triple salt, amb un concurs bastant regular per sobre dels 10 metres i mig. Un bon salt en l’últim intent per entrar a la millora de 10,96 metres, la catapultaven fins a la 8a posició final. Marimón també prenia part al salt de llargada, prova en la qual acabava en 11a posició amb una marca de 4,92 metres.

Pablo Ángel creuava meta en 6a posició de la seva sèrie de primera ronda amb un bon temps de 9.29 segons, que no li permetien la classificació per a la semifinal al quedar-se només a 10 centèsimes del pas a les semifinals. En Pablo aconseguia el bitllet de participació en aquest campionat el cap de setmana anterior en el marc dels Campionats de Catalunya sub16. A més, és la seva primera temporada en el món de l’atletisme, pel que amb només 5 mesos immers en aquest esport, ja ha aconseguit una gran i meritòria fita.