Els benjamins, bronze al Campionat de Catalunya per equips

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 15 May 2018
Whatsapp

L'equip masculí sub10 del CA Tarragona, format per Ferran Blanco, Eric de la Rosa, Ivan Ferrer, Jeroni Flores, Quimey Izaga, Jan Jacob, Guifré González, Paco Lorenzo i Miquel Vallverdú, van aconseguir la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya per equips disputat aquest cap de setmana al Prat de Llobregat. Van realitzar una competició espectacular, superant gairebé tots les seves marques personals, i deixant-se entreveure en totes les proves.

Quimey Izaga i Paco Lorenzo aconseguien la victòria, amb marca personal ambdós atletes, en les proves de 1000 metres marxa i 60 metres llisos, respectivament. Quimey aturava el cronòmetre en uns impressionants 5 minuts i 24 segons en la prova de marxa i Paco Lorenzo ho feia en 9.0 segons el la prova de velocitat. En posicions capdavanteres també finalitzaven Eric de la Rosa als 1000 metres llisos, sent 3r i rebaixant la seva marca personal fins als 3 minuts i 31 segons, i Jeroni Flores al salt de llargada, que també era 3r i millorava la seva marca personal en fer un gran salt de 3,37 metres. Jan Jacob, va fer tres grans llançaments de pilota, aconseguint una millor marca de 16,72 metres i Ivan Ferrer, representant al salt d'alçada, va saber superar prou bé el hàndicap de canviar de zona de salt a mig concurs, per acabar superant el llistó en 0,85 metres, sumant un bon grapat de punts per a l'equip. I en l'última prova de la jornada, el relleu de 4x60, Guifré González, Ferran Blanco, Miquel Vallverdú i Paco Lorenzo, feien una gran defensa tot i algun petit entrebanc en alguns dels canvis per acabar sumant els suficients punts per acabar pujant al tercer calaix del podi, sent quarts de la seva sèrie amb un registre de 41.5 segons.

En aquest campionat també hi prenien part 6 equips més, competint també a un altíssim nivell, amb moltes marques personals i omplint de lila les pistes del Prat de Llobregat: l'equip sub10 femení que acabava en una brillant 8a posició, amb la majoria d'integrants de primer any, i a tan sols 8 punts del podi; l'equip masculí i femení de categoria sub12, que finalitzaven en 12a i 19 posició respectivament; l'equip sub14 femení, que eren 9es a tan sols 20 punts del podi tot i deixar 2 proves buides; i els equips masculí i femení sub16, que finalitzaven en 16a i 12 posició.