Lluc Subirós, tercer al Campionat de Catalunya de combinades

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 30 May 2018
Whatsapp

Aquest passat cap de setmana es disputava el Campionat de Catalunya de proves combinades a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona, en el qual el club Atletisme Tarragona estava representat per 5 atletes de l’Escola, tots ells de categoria sub12, sent una xifra rècord per a l’entitat.

Lluc Subirós aconseguia pujar al tercer calaix del podi, després de fer una gran competició, amb 3 marques personals de quatre possibles. Va començar la jornada rebaixant la seva marca als 60 mll, trencant per primera vegada la barrera dels nou segons i marcant uns boníssims 8.97 segons. En la segona prova, la llargada, saltava fins als 4,12 metres, i acte seguit venien les dues altres marques personals, en el llançament de pes enviava l’artefacte fins als 9,54 metres (superant la seva anterior marca en més d’1 metre) i en el salt d’alçada, en la que superava el llistó en els 1,32 metres i aconseguia mantenir la 3a posició final amb un total de 1.257 punts.

Lluc era l’únic atleta lila repetidor en aquesta cita, ja que la temporada anterior ja s’havia colat entre els 12 millors de Catalunya, sent aleví de primer any. Els altres 4 atletes tarragonins, debutaven en aquesta competició. Joan Sinfreu finalitzava en 7a posició, amb 1.096 punts, destacant sobretot en les dues proves de salt, guanyant el concurs d’alçada amb 1,41 metres i amb 4,11 metres al salt de llargada (nova marca personal). Victor Jiménez i Guillem Ferran, els dos únics atletes de la combinada masculina que eren de primer any, van fer també una gran competició, destacant el primer també en les dues proves de salt, amb 4,06 metres a la llargada (marca personal) i 1,29 metres a l’alçada (igualant la seva marca), i el segon destacava en els 60 mll, guanyant la prova amb uns bons 8.93 segons. Victor acabava la combinada en 10a posició amb 1.000 punts, i Guillem era 11è amb 928 punts.

I la única representant femenina, Sílvia Vicente, també debutant, era 6a amb 1.781 punts. Silvia Destacava en les proves de 60 mll, en la que era 2a amb 8.84 segons, i en els 60 mt, que tot i haver de repetir aquesta cursa, aconseguia una bona marca de 10.20 segons.