Tres medalles per als atletes del CAT en el Campionat de Catalunya

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 05 Jun 2018

Aquest cap de setmana, durant la disputa del Campionat de Catalunya individual de les categories sub18, sub20 i sub23 disputat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, els atletes del Club Atletisme Tarragona es penjaven dues medalles, una de plata i dues de bronze.

La medalla de plata l'aconseguia Mireia López en la prova dels 100 metres tanques de la categoria sub20, amb una gran marca de 14.31 segons, i nova marca personal, a tan sols 3 centèsimes de la guanyadora de la prova, que va batre el rècord del campionat. Mireia també es panjava una de les medalles de bronze en la prova dels 200 metres llisos, amb una marca de 25.26 segons, ben a prop de la seva marca personal, en una prova amb un gran nivell.

Jan Sans es penjava també una medalla de bronze en els 110 metres tanques de categoria sub23, que en el seu retorn a la copetició després de mesos de lesions, aconseguia millorar la seva marca personal i deixar-la en uns bons 14.96 segons.

En posició de finalista van quedar Alex Cruset als 400 metres tanques, que era 4t amb un gran temps de 55.95 segons; Maria Falcó que era 5a al salt d'alçada amb 1,54 metres i 6a al triple salt amb 10,48 metres; en 6a posició també finalitzaven Aleix Lago als 400 metres llisos (53.47 segons) i Bernat Verdú als 400 metres tanques (57.66 segons), tots ells de categoria sub18. En categoria sub20 Gerard Parera era 5è al 400 metres tanques, que en el seu retorn a la competició aconseguia la mínima pels Campionats d'Espanya aturant el cronòmetre en 56.91 segons; Dídac Alonso que també era 5è al llançament de javelina (43,95 metres), i Joana Domingo i Yeison Tangarife que eren 6ens al llançament de disc (24,21 i 30,55 metres, respectivament). I en categoria sub23, Xavier Ros entrava en 6a posició als 800 metres amb un temps de 2 minuts i 9 centèsimes.

Andrea López era 9a al llançament de javelina sub23, amb una marca de 19,03 metres; Núria Menchón era 12a al llançament de martell després d'enviar l'artefacte fins als 34,23 metres; Dídac Safont era 12è als 2000 metres obstacles amb un registre de 7:04.87 minuts; i Pep Aldave era 14è als 100 metres tanques, rebaixant la seva marca personal fins als 17.39 segons. Menys sort van tenir Nerea Lago, que no va poder acabar els 400 metres tanques, Inés Delgado, que va fer tres nuls al llançament de javelina i David Bondia, que també va fer tres nuls, però al salt d'alçada.