Jan Sans és sisè al Campionat d'Espanya sub-23

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 09 Jul 2018
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jan Sans Riola va finalitzar en una magnífica sisena posició final en la prova dels 110 metres tanques del XXXIII Campionat d'Espanya Sub-23, disputat aquest cap de setmana a les pistes de Los Pajaritos de Soria, i en el que l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa debutava en la categoria a nivell nacional.

En les semifinals, disputades diumenge pel matí, Sans s'imposava amb claredat en la tercera semifinal, amb un temps de 15.05, aconseguint el pas a la final del a tarda/nit.

Un fort aiguat queia sobre les pistes minuts abans de disputar-se la final, amb els atletes ja a la sortida, el que obligava a interrompre la competició i feia caure bruscament la temperatura. Passat l'aiguat, es va poder disputar la final, en la que en Jan fou sisè, amb una marca de 15.30 segons, tot i patir molèsties físiques, probablement degudes a les pèssimes condicions ambientals. La cursa fou dominada per l'atleta de l'Atlético Salamanca Antonio García, amb una marca de 14.40 segons, per davant de Gerard Porras (FC Barcelona), segon amb 14.49 segons, i Marc Galé (Cornellà Atlètic) tercer amb 14.70 segons, tots ells lluny de les seves millors marques.