8 atletes del CA Tarragona al Campionat del Mon d'Atletisme Màster

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 04 Sep 2018
Whatsapp

Del 4 al 16 de setembre es celebra el Campionat del Mon d'Atletisme Màster a Málaga. En aquest campionat hi participen més de 8000 atletes de 87 països diferents. Per part del Club Atletisme Tarragona viatjaran a Málaga un total 8 atletes que participaran en diverses proves intentant millorar les seves marques personals i quedar el més amunt possible en la classificació.

Marisa Pradillo (F55) i Maribel Vallvé (F50) faran el llançament de martell, prova en la que van obtenir bones marques en els darrers campionats de Catalunya i Espanya. A més, la Marisa també participarà en els 100 metres llisos.

Josep Maria Mateo (M50) i Juan Carlos Herrera (M45) faran la decatló, prova en la que destaca especialment el Juan Carlos ja que va batre recentment el rècord de Catalunya. A més, el Juan Carlos farà el 400 metres tanques i el Josep Maria participarà en llargada i perxa.

Ana Cabello (F45) intervindrà en les proves de velocitat, 100 i 200 metres llisos, i en llargada. L'Ana és una consumada especialista ens els 100 metres llisos, prova en la que va ser tercera a l'últim campionat d'Espanya.

L'Antònia Royo (F50) debutarà en una prova nova per a ella, els 2000 metres obstacles, la qual cosa li suposa un nou repte que afronta amb molta il·lusió.

Jordi Puig (M45) i Patri Amador (F35) participaran en els 400 i 800 metres llisos. El Jordi ha obtingut bons resultats al 400 i serà la primera incursió al 800 en aquesta temporada. La Patri és la que va obtenir el millor resultat del club a nivell internacional ja que al campionat d'Europa de pista coberta celebrat al mes de març va obtenir una lluitada i merescuda medalla de bronze als 800 metres.