L'equip sub16 femení de 4x300 passa a la final del català indoor

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 10 Feb 2019
Whatsapp

Aquest dissabte es va disputar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de pista coberta de relleus de promoció a Sabadell, en el qual el Club Atletisme Tarragona va estar representat per 3 equips. Aquests equips tenien la difícil tasca d'aconseguir un lloc per a la jornada final, cosa que només podien aconseguir els 6 equips més ràpids de cada categoria.

L'únic equip lila en colar-se a la jornada final va ser l'equip sub16 femení de 4x300 m, integrat per Leire Domínguez, L. Marimón, Martina Pomés i Natàlia Sánchez, que a banda de guanyar la seva sèrie amb un gran registre de 2:59.76 minuts, aconseguien el 5è millor temps de la general i podran intentar lluitar per les medalles el proper 10 de març, dins del marc del Campionat de Catalunya.

L'equip sub14 femení de 4x200 m, amb Èrika Díez, Luana Izaga, Silvia Vicente i Mireia Viera, realitzava una brillant cursa, però que no era suficient per a passar a la final. Creuaven meta en 2a posició de la seva sèrie aturant el cronòmetre en 1:59.44 minuts. I l'equip sub14 masculí, debutants tots ells en aquesta cita i en aquesta pista, eren 6ns de la seva sèrie amb una marca de 2:03.35 minuts, també insuficient per al passi a la final.

En aquesta mateixa jornada, també hi tenia lloc el Campionat de Catalunya de relleus de 4x400 m de categoria sub18, en el qual l'equip mascuí (Pablo Ángel, Guifré de los Ríos, Aleix Lago i Bernat Verdú) eren els 6ns classificats de Catalunya, amb un registre de 3:42.11 minuts, havent marcat a la semifinal una bons 3:37.47 minuts. Mentre que l'equip femení, format per Aina Filella, Carla González, Clàudia Mir i Laura Yan Solé eren 4es de la seva sèrie amb un temps de 4:23.10 minuts, però insuficient per disputar la final.