Lluc Subirós i Sílvia Vicente debuten al català de combinades de PC

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 03 Mar 2019
Whatsapp

Els dos atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona, Lluc Subirós i Sílvia Vicente debutaven aquest passat dissabte al Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta, en categoria sub14; i ho feien de manera brillant. Destacar que ambdós atletes són infantils de primer any, i només classificar-se per a disputar aquesta cita ja era tot un èxit.

Lluc finalitzava en 11a posició la tetratló masculina, amb un total de 1.207 punts. Començava batent la seva marca personal en els 60 mll, deixant-la en uns bonísisms 8.79 segons. Seguia amb la llargada, amb un millor salt de 4,15 metres. En el llançament de pes, aconseguia la millor posició parcial, amb un bon llançament de 7,93 metres. I acabava la jornada superant el llistó d'alçada en 1,32 metres.

Sílvia fou 13a, aconseguint 1.670 punts i millorant la seva marca personal en 3 de les 4 proves: en els 60 mt aturava el cronòmetre en 10.63 segons, al salt d'alçada feia un gran salt superant l'1,30 metres i en el pes enviava l'artefacte fins als 7,96 metres. En l'última prova, el salt de llargada, es quedava una mica lluny de la seva marca personal, amb un millor salt de 3,81 metres.