Mireia López i Javi Almalé a l'Estatal sub20 a Madrid

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 07 Mar 2019

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Madrid el Campionat d'Espanya Sub 20 en Pista coberta.

El Club Atletisme Tarragona va estar representat per 2 atletes, Mireia López i Javi Almalé.

Mireia López en la prova de 60 metres tanques va fer marca de la temporada a les eliminatòries (8.80). A les semifinals va tocar la primera tanca i va patir un bon ensurt, encara que va poder passar a la final. Ja a la final va fer marca personal, 8.70, entrant en un merescut quart lloc a meta, en una final de gran nivell on, les tres primeres, van fer marques dins de les 10 millors de tots els temps en aquesta categoria.

Per altra banda, l'atleta Javi Almalé va participar en la prova de 60 metres llisos, amb un temps de 7.25 li va ser impossible passar a semifinals i poder seguir amb el campionat.