Representació del Club Atletisme Tarragona al Català Universitari

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 30 Apr 2019
Aquest passat cap de setmana, es va celebrar a Lleida el Campionat de Catalunya Universitari.
Diferents atletes del CAT van participar representant les seves respectives universitats.

Destaquem 4 podis dels atletes liles. Marina Tibau (URV) es va penjar la medalla d'or en la prova de llançament de pes amb una marca de 10.81m, Dídac Alonso (UdL) també quedava primer en el llançament de javelina amb una
marca de 36.73m, Jan Sans (URV) va pujar fins al segon esglaó del podi en la prova de 110mt amb una marca de 14.93s i Javi Almalé també quedava segon en la prova de 100m ll amb una marca de 11.41s.

També van participar Alicia Vázquez (URV) que va quedar 4a en la prova de 100mt amb un temps de 15.80, en la prova de 800m masculí Xavi Ros (UVic) quedava 5è amb un temps de 2:03:02 i en el femení
Maria Buscail (URV) quedava 5a amb un temps de 2:30.43. Dídac Alonso també va participar en la prova de llançament de disc en el que quedava en 4ta posició amb una marca de 23.39m.