Campionat de Catalunya de Combinades lila

Imatge de Nerea Lago Garbajosa
Nerea Lago Garbajosa 02 May 2019
Whatsapp

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de Combinades a l'Estadi Joan Serrahima, en totes les categories.

L'ECAT va contar amb la participació dels següents atletes: L. Marimón, Lluc Subiros, Silvia Vicente, Víctor Jimenez, Guillem Ferran i Pau Crespo.

Dissabte començava la jornada amb la participació dels atletes sub12, on podem destacar les actuacions de Guillem Ferran en 60m amb una segona posició, Pau Crespo en pes amb una marca de 7,17m i Víctor Jimenez en alçada amb una marca de 1,33m. Finalment, Víctor va acabar en una brillant 2a posició, seguit per Guillem Ferran en 4a posició a tan sols un punt del podi, i Pau Crespo amb una bona actuació quedant 13è.

Diumenge van participar els atletes sub14 i l'atleta sub16. Silvia Vicente va destacar en la prova de 80m, amb un temps d'11'23". Va finalitzar en 9ena posició, assolint bones marques. A nivell masculí, Lluc va destacar en salt de llargada, amb una millor marca de 4,77m. Va aconseguir acabar les combinades en una molt boa 6ena posició. En categoria sub16, vam comptar amb la participació de L. Marimón, on va mantenir les seves marques i va assolir un MMP en 600mll. Va acabar 5ena de Catalunya.

Molt bona actuació per part dels nostres atletes. Felicitats!