FERNANDO FLORES, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 10.000M MARXA

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 14 May 2019

L’atleta del CA Tarragona Fernando Flores, es va proclamar campió de Catalunya de 10000 metres marxa en pista en la categoria màster M45, en el decurs del campionat català celebrat aquest passat diumenge a la pista de Montornès del Vallès. És el primer gran èxit en la marxa d’aquest atleta veterà, i del club CA Tarragona en categories superiors, en una distància tan llarga i exigent.

En Fernando va completar la prova amb un temps de 53 minuts 43 segons 9 dècimes, avantatjant en més de dos minuts al segon classificat de la prova, Francisco Jesús Abellán, del CA Montornés. Cal destacar que en aquesta prova també va participar l’atleta d’àmbit internacional  Jesús Ángel García Bragado, olímpic en 7 ocasions, però que va ser desqualificat per marxar de manera irregular.