Bernat Verdú Bronze al Campionat de Catalunya sub18

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 21 May 2019

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya sub18 a Palafrugell junt amb el Míting Internacional Palafrugell Costa Brava.

En el campionat de Catalunya:

Bernat Verdú aconseguia el bronze als 110m tanques, a més va poder assolir una millor marca personal de 14.73s a les semifinals, cosa que engreixa més la alegria i satisfacció d'aquest atleta.

En la mateixa prova, Pablo Ángel amb una marca de 15.97s no va poder passar a la final.

Al 400m tanques, Guifré de los Ríos amb una millor marca personal de 57.97s aconseguia un merescut 4t lloc quedant-se a només 47 centèssimes de la mínima per poder disputar el Campionat d'Espanya.

Al 400 llisos, Laura Yan va quedar 8na de Catalunya. Una molt bona posició després d'estar apartada dels entrenaments durant 3 mesos per problemes de salut.

També en la mateixa prova, Carla González quedava 6a a la seva semifinal amb un temps de 1:07:07.

Al 800 masculí, Aleix Lago quedava 5è de Catalunya amb un temps de 2:05:15.

I al salt d'alçada, Maria Falcó va quedar 4a de Catalunya amb un salt de 1,50m.

I en el Míting,

Nerea Lago prenia part en la cursa dels 400m ll i aturava el cronòmetre amb un temps de 1:07.61