Els alevins i les benjamines, bronze al Campionat de Catalunya per equips

Imatge de Nerea Lago Garbajosa
Nerea Lago Garbajosa 21 May 2019
Whatsapp

L'equip masculí sub12 del CA Tarragona, format per Miquel Vallverdú, Oriol Bosch, Eric De La Rosa, Guillem Ferran, Víctor Jimenez, Ivan Ferrer, Marcos Herrero, Jeroni Flores, Pau Crespo i Quimey Izaga, van assolir la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya per equips, que es va celebrar el 18 de maig al Prat de Llobregat. Tots ells van donar el seu màxim per a poder pujar al podi.

Diumenge pel matí, les noies sub10 del CA Tarragona, amb la participació de Nora Montolio, Irene Jimenez, Irene De La Rosa, Duïna Borredà, Diana Garcia, Lara Garcia, Paula Díez, Claudia Sánchez i Maria Ferran, van puntuar 165 punts, que les va portar a la tercera posició en el Campionat de Catalunya per equips.

D'una altra banda, van participar els següents equips: L'equip sub14 femení, que va assolir una brillant 9ena posició. L'equip masculí sub10, que va aconseguir la 15ena posició, tot i tenir una prova sense participació. Per últim, les noies sub16 van aconseguir quedar 5enes de Catalunya, amb una puntuació de 329 punts, a tan sols 48 punts del podi.

Un magnífic cap de setmana ple d'atletisme i somriures.