Antònia Royo i Patri Amador (CAT) 5a i 7a al Campionat d'Europa Máster

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 16 Sep 2019

Antònia Royo i Patri Amador, atletes veteranes del Club Atletisme Tarragona, han assolit unes excel.lents cinquena i setena posició final, respectivament, en les finals de 2.000 metres obstacles i 800 metres llisos del Campionat d'Europa d’Atletisme Màster que s’ha disputat a Jessolo (Itàlia) des del dia 5 i fins a aquest diumenge 15 de setembre. Ambdues atletes van assolint així una sensacional plaça de finalista a nivell europeu en les seves respectives proves.

L’Antònia Royo (F50), en la prova de 2000 metres obstacles, realitzava una gran cursa, en la que va saber gestionar un ritme constant durant tota la prova, per acabar amb un magnífic temps de 9:08.70, rebaixant en més de 8 segons la seva marca persona i assolint una excel.lent cinquena posició final.

Per la seva banda, la Patri Amador (F35) afrontava una molt competida final de 800 metres, amb dotze atletes a la línia de sortida. Com s'esperava, la cursa va ser tàctica i molt igualada, ja que, a banda de dues atletes que es van escapar des del principi, la resta va rodar en un grup compacte, a un ritme no massa elevat. Patri va optar per situar-se a cua de grup, per evitar els problemes típics de rodar en un grup tan apretat. A l'entrada de la recta final va fer un gran canvi de ritme, que li va permetre remuntar posicions fins a creuar la línia d'arribada en una magnífica setena posició final, amb un temps de 2:22.05.